Всяка сутрин у дома
не едно, а три слънца
грейват и деня ми озаряват
и усмивки топли ми даряват.
Тичат босички крачета -
щерка ми и двете ми момчета.
Звън от весел смях ехти,
рано почват щурите игри.
За мен са те богатство най-голямо,
от любов прелива майчиното ми сърце,
когато някой каже просто "мамо",
светът ми сбира се във техните ръце.
© Жанет Велкова Todos los derechos reservados