Apr 3, 2011, 2:18 PM

Моите три слънчица 

  Poetry » Other
1439 0 27

Всяка сутрин у дома

не едно, а три слънца

грейват и деня ми озаряват

и усмивки топли ми даряват.

 

Тичат босички крачета -

щерка ми и двете ми момчета.

Звън от весел смях ехти,

рано почват щурите игри.

 

За мен са те богатство най-голямо,

от любов прелива майчиното ми сърце,

когато някой каже просто "мамо",

светът ми сбира се във техните ръце.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??