5 sept 2007, 15:04

Може и да съм такава 

  Poesía
666 0 1
Познаваше ме от години,
но защо чак сега реши да съдиш човека,
в който се превърнах аз?
Безгласно, месеци наред,
се наслаждаваше на моите погроми,
болки, разбити мечти...
наслаждаваше се отстрани.
А днес заставаш пред мен,
без дори да знаеш как вътре в мен вали,
как давя сърцето си в кървави сълзи...
неразбрани, невидяни дори и от хората,
които мислех за приятели.
И мен наричаш лесна... жена
лоша приятелка, позор за света.
Нима имаш право да ме съдиш?
Да, лош човек съм...
но да стана това, помогна ми ти!!!

© Красинка кръстева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Не мисля,че си лош човек,а много силен за да минеш през всичко това...и след това няма начин да не се промениш...това не е позор,а опит!!!чудесен стих!
Propuestas
: ??:??