-"Коя си ти, която промени
живота ми и старите ми навици?
Отне спокойствието на сивите ми дни,
превръщайки ги в страстоструйни празници.
Преди си мислех, че живея си добре,
каква лъжа... въобще не съм живял...
Не знаех даже и че в мен тупти сърце,
което днес... за нищо не бих дал...
Коя си ти? Къде бе досега?
Аз вече съм човек различен, нов..."
Тогава каза му до него голата жена:
- "Мойто име... е Любов..."
24.03.2015.
Георги Каменов
© Георги Каменов Todos los derechos reservados