1 mar 2008, 18:20

Молитва 

  Poesía » Otra
1166 1 4

Благодаря ти,

Господи, че съм  жива!

Благодаря ти,

че съм дарена със силата

да променя реалността.

Благодаря ти

за възможността

да поправя грешките си.

И отнова да греша.

Благодаря ти,

че всяка сутрин мога

да видя как слънцето

се оглежда в сините очи на деня.

Благодаря

за всяка усмивка и

за всяка сълза.

И за дъгата след това.

Благодаря за този дар - живот,

изпълнен с толкова любов!

© Силвия Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??