1.03.2008 г., 18:20 ч.

Молитва 

  Поезия » Друга
1165 1 4

Благодаря ти,

Господи, че съм  жива!

Благодаря ти,

че съм дарена със силата

да променя реалността.

Благодаря ти

за възможността

да поправя грешките си.

И отнова да греша.

Благодаря ти,

че всяка сутрин мога

да видя как слънцето

се оглежда в сините очи на деня.

Благодаря

за всяка усмивка и

за всяка сълза.

И за дъгата след това.

Благодаря за този дар - живот,

изпълнен с толкова любов!

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??