Обичам до полуда момчето със сините очи!
За мен е всичко, най-добър приятел дори!
С него розов е сивият ден, озаряват сърцето
ми хиляди мечти! Но на друга той принадлежи!
За болките си с нея ми говори, а с това отваря
нови рани!
Обича я искрено, зная! Никога няма чувствата си
да му призная! Момчето със сините очи все повече
обичам, искам го за мене и боли!
Момчето със сините очи е толкова безгрижно и
добро! Toй за мене е магия! Но всичко аз продължавам
да крия!
Обичта си не показвам - много скъпо струва ми това!
В очите ми блести сълза, а сините очи ме гледат
с толкова топлина! Да го забравя е невъзножно!
Той тук е, край мен! Обгръща ме с въздуха,
в мислите ми песента от нашият танц звучи!
Момчето със сините очи остава си последната
любов! Нека всичко тайно той да не разбере!
Предпочитам някой ден да е с мен груб и жесток,
отколкото да знае за любовта ми и да не ме
погледне до гроб!
Безумно аз обичам момчето със сините очи, но
на друга той принадлежи!!!
© Любослава Банова Todos los derechos reservados