Aug 13, 2007, 8:07 AM

Момчето със сините очи 

  Poetry
1620 0 2

          Обичам до полуда момчето със сините очи!
          За мен е всичко, най-добър приятел дори!
          С него розов е сивият ден, озаряват сърцето
          ми хиляди мечти! Но на друга той принадлежи!
          За болките си с нея ми говори, а с това отваря
          нови рани!
          Обича я искрено, зная! Никога няма чувствата си
          да му призная! Момчето със сините очи все повече
          обичам, искам го за мене и боли!
          Момчето със сините очи е толкова безгрижно и
          добро! Toй за мене е магия! Но всичко аз продължавам
          да крия!
          Обичта си не показвам - много скъпо струва ми това!
          В очите ми блести сълза, а сините очи ме гледат
          с толкова топлина! Да го забравя е невъзножно!
          Той тук е, край мен! Обгръща ме с въздуха,
          в мислите ми песента от нашият танц звучи!
          Момчето със сините очи остава си последната
          любов! Нека всичко тайно той да не разбере!
          Предпочитам някой ден да е с мен груб и жесток,
          отколкото да знае за любовта ми и да не ме
          погледне до гроб!
          Безумно аз обичам момчето със сините очи, но
          на друга той принадлежи!!!

© Любослава Банова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??