21 jul 2016, 21:42

Момичето и цветето 

  Poesía » Otra
1419 2 3

Момичето и цветето

 

Цъфтиш си ти,
цъфтя и аз.
Живеем си и двете.

 

Ухаеш ти,
ухая аз,
мило
нежно
цвете.

 

Но уви!
Увяхваш ти,
увяхвам аз.
Умираме и двете...

 

© Галифрей Михайлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??