21.07.2016 г., 21:42 ч.

Момичето и цветето 

  Поезия » Друга
1421 2 3

Момичето и цветето

 

Цъфтиш си ти,
цъфтя и аз.
Живеем си и двете.

 

Ухаеш ти,
ухая аз,
мило
нежно
цвете.

 

Но уви!
Увяхваш ти,
увяхвам аз.
Умираме и двете...

 

© Галифрей Михайлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??