28 oct 2008, 13:04

Морско 

  Poesía » De amor
587 0 3
Не светя
светеха сълзите ми
когато отразиха тъмнината
Не пея
пееха очите ми
в серенада утринно кафяви
Не съм магична
най-обикновено събирам чудеса и ги разпръсквам
И вещица не съм
и фея
Просто морски бриз ми е сърцето
Морски пясък скърца в устните
Морска нимфа съм
а не принцеса
Морско конче скрито в тревата
и твоя съм и негова и ничия
Морско дълбоко ми е в очите
В мечтите си давя спасители
приливно-лавинна съм залезно нежна
Безпричино паря с медузи
с миди ранявам сърцето ти
Внимавай като скачаш в вълните
в буря малко са излизали живи...

© Вени Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??