21 oct 2015, 19:09

Моя синя нежност 

  Poesía » De amor
272 0 2

Къде си, моя синя нежност?

Къде си в синята безбрежност?

Нали, душа, си още лято,

море със сладкото полято?

 

И казваш, че си зряла круша...

Поисках в тебе да се сгуша.

И пристан на душата даваш,

и цяла себе си раздаваш.

 

Къде си, моя синя нежност?

Къде- във синята безбрежност?

И как сега да те намеря?

Че аз за тебе цял треперя!

 

 

© Никола Апостолов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Поздравления!Всеки е щастлив да се сгуши в такъв пристан! Бързо в синьото намерете топлината!
  • Нежността има много цветове, Ники.
    Дано откриеш...
Propuestas
: ??:??