17 nov 2014, 18:13  

Моята душа 

  Poesía » Otra
572 1 4

Понякога мечтае да е лебед,

и да отлита всяка есен.

Понякога мечтае  да е песен

и да кара по завоя десен.

 

Понякога е нейният всеки ден…

 

Често тихичко припява

някоя детска песен

и сърцето й се вдетинява

като гледа листата на есен.

 

Често своята мечта променя

както птиците своите гнезда,

но на себе си никога не изменя

вярва в своята звезда.

 

Често се гневи без причина

сякаш нещо ще промени

после се разсмива по начина,

който я кара да се възпламени.

 

Често... понякога… това е тя

 

моята детска душа.

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??