3 jun 2016, 22:12

Моята есен 

  Poesía » Otra
480 0 2

Моята есен прилича на златно момиче,

окъпано сутрин във приказна златна река,

на обич прилича, на сбъдната песен прилича,

на влюбена в залеза приказна млада жена.

 

Моята есен, златни коси разпиляла,

сресва живота с огнено- жълти листа –

огън и обич, страст и поличба е цяла,

нежно течаща златна и жива вода.

 

Моята есен тихо в очите ти кихна

и се разля като ябълков сок, като гроздова кръв се разля...

Ти я прегърна, обгърна, изпи и ... усмихна...

И влюбен и есенен смело пое по света.

© Румяна Славкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??