27 may 2012, 12:53

Моята учителка 

  Poesía » Otra
799 0 1

Ето я, пред нея аз седя

и очичките ú светят с радостна вълнá;

когато я погледна, усмихва ми се тя,

говори ми, но сякаш не я чувам така.

 

Взряла съм се в нейната красота

и миг

след миг времето лети.

В този час последен аз Ви благодаря!

 

И погледът ú

ме зове.

Мила моя,

Вие сте моята учителка мечта! 

© Софи Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Учителката ви сигурно заслужава уважение, но не и толкова слабо стихче.
Propuestas
: ??:??