Ето я, пред нея аз седя
и очичките ú светят с радостна вълнá;
когато я погледна, усмихва ми се тя,
говори ми, но сякаш не я чувам така.
Взряла съм се в нейната красота
и миг
след миг времето лети.
В този час последен аз Ви благодаря!
И погледът ú
ме зове.
Мила моя,
Вие сте моята учителка мечта!
© Софи Василева All rights reserved.