3 mar 2018, 19:04

Мрачно 

  Poesía » Civil
987 1 2

Небето причерня

и буря се изви,

зад черен облак,

слънцето се скри.

Звездите се покриха,

със своя сив халат,

заровили мечтите,

под чуждия ни свят!

Морето се разплиска,

брегът опустя

чайка жалостно изписка

,,Една любов умря,

убита от лъжа,,!

 

Бонка Василева

© Бонка Василева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??