3 мар. 2018 г., 19:04

Мрачно 

  Поэзия » Гражданская
993 1 2

Небето причерня

и буря се изви,

зад черен облак,

слънцето се скри.

Звездите се покриха,

със своя сив халат,

заровили мечтите,

под чуждия ни свят!

Морето се разплиска,

брегът опустя

чайка жалостно изписка

,,Една любов умря,

убита от лъжа,,!

 

Бонка Василева

© Бонка Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??