3.03.2018 г., 19:04 ч.

Мрачно 

  Поезия » Гражданска
985 1 2

Небето причерня

и буря се изви,

зад черен облак,

слънцето се скри.

Звездите се покриха,

със своя сив халат,

заровили мечтите,

под чуждия ни свят!

Морето се разплиска,

брегът опустя

чайка жалостно изписка

,,Една любов умря,

убита от лъжа,,!

 

Бонка Василева

© Бонка Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??