2 abr 2021, 7:33

Мрачно настроение 

  Poesía » De amor
430 1 1

 

Живях си щастливо –

изграждах си кули:

къде ще се видим,

а също – кога.

Но в сговор –

и Участ,

и Време –

по нула

множаха ми плана.

Последва тъга.

 

Днес извод си правя:

и тъжен,

и късен...

Надсмива се сякаш

Животът над мен.

Но как да загърбя

самата си същност...

в Добро

за Добро

човек

е

роден...

 

© Живодар Душков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??