Живях си щастливо –
изграждах си кули:
къде ще се видим,
а също – кога.
Но в сговор –
и Участ,
и Време –
по нула
множаха ми плана.
Последва тъга.
Днес извод си правя:
и тъжен,
и късен...
Надсмива се сякаш
Животът над мен.
Но как да загърбя
самата си същност...
в Добро
за Добро
човек
е
роден...
© Живодар Душков Всички права запазени