11 ene 2010, 6:50

Мястото, където вярват в любовта (2) 

  Poesía » De amor
510 0 4

Когато ми казваш, че дишаш за мен
и гледаш очите ми, вземайки всичко, 
не виждаш, че истински вярвам във теб, 
как сляпо ти вярвам, че ти ме обичаш. 

Не мислиш, но силно ще ме заболи,
когато вратата затвориш след теб, 
когато в светът ми не сме с теб сами, 
когато в безкрая ще мръзна кат' в лед. 

Не мислиш ли колко ще страда по теб
сърцето, което на прах ще разбиеш?
Как целият свят изведнъж ще се спре,
как ти ще престанеш любов да разливаш. 

Ръцете ще тръпнат, протегна ли пак
дланта си към твоето нежно лице, 
студено ще е, тъй студено - кат' в мрак, 
да топлиш ще искам... но и ти ще се спреш. 

Ще ме нараняваш в студената нощ,
ще посягам към теб, но ти ще си сърп 
и нежното в мен ще убиваш кат' с нож, 
... но ще се влюбвам безкрай, сякаш в нов водовърт...

© Ивона Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??