28 nov 2014, 13:39

Мъдрост 

  Poesía » De humor
395 0 1

Мъдрост

 

Неразрешените неща

на Младостта

никога не се решават.

 

Просто с Мъдростта

на Възрастта

по-лесно се забравят.

 

botyo

© Бойко Беров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??