Nov 28, 2014, 1:39 PM

Мъдрост 

  Poetry » Humour
392 0 1

Мъдрост

 

Неразрешените неща

на Младостта

никога не се решават.

 

Просто с Мъдростта

на Възрастта

по-лесно се забравят.

 

botyo

© Бойко Беров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??