28.11.2014 г., 13:39 ч.

Мъдрост 

  Поезия » Хумористична
393 0 1

Мъдрост

 

Неразрешените неща

на Младостта

никога не се решават.

 

Просто с Мъдростта

на Възрастта

по-лесно се забравят.

 

botyo

© Бойко Беров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??