22 may 2020, 13:44

Мъгла 

  Poesía » De amor
597 0 3

Тя е мъгла редом с ранното слънце,
тя гали планините строшени стъкла,
напукани сгради и палисади от тръни
красивата драма в инак тъжен пейзаж

 

Без нея пейзажът не смее да тръпне
,скришом рони чакъли, тихо плаче листа,
но щом мекотата ѝ пак го прегърне,
тя превръща се в чисто банална мъгла.

© Антон Дамянов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??