7 abr 2022, 17:11

Мъглата 

  Poesía
261 0 2

Невидимо се приближава до душата,

по волята ми шепне, послания реди.

Говори сякаш от името на свободата,

а спуска плътен облак с капчици лъжи.

 

Навлиза нагло в ролята на избавител,

а впримчва всъщност мислите в хомот.

Разгръща тежка мантия на покровител,

с объркване по-лесно ставаш неин роб.

 

Зашепне ли лукаво заблудата в душата,

като дете ще търся неподправения глас.

Гласът единствен, от сърцето на Бащата –

мъглата вдига се пред мощната Му власт.

© Мария Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??