9 jul 2008, 12:03  

Мъжка песен... любовна 

  Poesía » De amor
2605 0 52

 

                                           

 

                                            Недопита 
                                            и жадна песен съм

                                            твоя... любовна...
                                            тъжно омайна, пендарено тежка
                                            за мъжко вино греховно.

                                            Запей я тихо...
                                            отпървом с очите...
                                            кладенци пълни с искряща възбуда,
                                            гола и топла да се къпя в тях
                                            до полуда.

                                            А после...
                                            както си знаеш
                                            мъжкото вино изпиваш докрая...
                                            нежна и бяла, нощно греховна...
                                            така ще ме помниш...
                                            Мъжка песен... любовна...

 

 

                                   музика... Джоко Росич - Любовта ми към теб

 

 

© Магдалена Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??