13 oct 2011, 14:29

Мъка 

  Poesía » De amor
576 0 9

Не плачат мъжете наистина,

но  как да не плача,

когато загубил  съм  чисто,

самородно злато.

И страда душа недолюбена,

превива се, пада и става.

Но има ли лек за нея?

Едва ли ще се оправи.

От мисли за теб съм обсебен,

как е възможно това?

Чувствам се лист непотребен,

плахо склонил глава.

Съществува  ли  огнена мълния,

за да разцепи сърцето ми в миг

и да погълне отровата

на моя единствен тупик?

© Симеон Пенчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??