31 may 2009, 10:02

Мълчание 

  Poesía
916 0 16

Наказваш ме с мълчание. Добре.

Ще се събудя грешница тогава.

Превила гръб във облачния ден,

навярно тази участ заслужавам.

Ще ме изгаряш с огнени слова

и истини във друг живот и време.

Сега мълчиш, защото аз мълча...

Не идвам всяка вечер уморена

с косите си да пълня твойте шепи,

дъхът ти да обсебвам с аромати

във мрака разцъфтяла, да ти шепна,

че ме убива бавно светлината.

Наказвай ме с мълчание. Не спирай.

За мен са малко даже сто камшика-

от сто камшика само не умирам...

 

© Ева Корназова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??