3 feb 2011, 17:17

Мълчание 

  Poesía » De amor
523 0 2

Като тежък камък воденичен

мълчание легна помежду ни.

И сякаш с остър нож разсече

сърцето ми на две отделни половини.

 

Какво ти сторих в пролетната вечер,

че тъй отровен погледът ти бе за мене?

Болеше ме от някаква обида неизречена

и търсеха се мисли разпилени...

© Валентина Лозова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??