3 февр. 2011 г., 17:17

Мълчание 

  Поэзия » Любовная
522 0 2

Като тежък камък воденичен

мълчание легна помежду ни.

И сякаш с остър нож разсече

сърцето ми на две отделни половини.

 

Какво ти сторих в пролетната вечер,

че тъй отровен погледът ти бе за мене?

Болеше ме от някаква обида неизречена

и търсеха се мисли разпилени...

© Валентина Лозова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??