Feb 3, 2011, 5:17 PM

Мълчание 

  Poetry » Love
544 0 2

Като тежък камък воденичен

мълчание легна помежду ни.

И сякаш с остър нож разсече

сърцето ми на две отделни половини.

 

Какво ти сторих в пролетната вечер,

че тъй отровен погледът ти бе за мене?

Болеше ме от някаква обида неизречена

и търсеха се мисли разпилени...

© Валентина Лозова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??