1 jul 2007, 19:54

Мълчиш, умираш... Усмихваш се, дали!? 

  Poesía
610 0 0
 

Остава месец и си заминаваш

надалече, на път без тъмнина.

Остана месец и оставаш

някъде, но без топлина .


 Още месец и си тръгваш.

Минус ден, минус два...

В нощта аз тихо замлъквам,

гледайки протегнатата студена ръка.



Мълчиш, умираш...

Усмихваш се, дали!?

Умираш и заспиваш...

Месец мина. Сега си със затворени очи...

© Надя Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??