24 may 2011, 23:07

Мъничко дете 

  Poesía » Para niños
623 0 0

Спи безгрижно, рожбо моя, мила.

Спи, че трябва ти да порастеш,

мъж да станеш, да добиеш сила,

ширните полета да ореш.

Да обичаш трудовите хора,

да споделяш радостни слова.

Като настане време за отмора,

безгрижно спи, тъй както спиш сега.

 

05.01.1976г.

© Дончо Минчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??