May 24, 2011, 11:07 PM

Мъничко дете 

  Poetry » For kids
624 0 0

Спи безгрижно, рожбо моя, мила.

Спи, че трябва ти да порастеш,

мъж да станеш, да добиеш сила,

ширните полета да ореш.

Да обичаш трудовите хора,

да споделяш радостни слова.

Като настане време за отмора,

безгрижно спи, тъй както спиш сега.

 

05.01.1976г.

© Дончо Минчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??