4 jun 2010, 8:03

Мъртва душа 

  Poesía » Otra
604 0 0

Душата ми е пуста

като празна стая,

от никой неразбрана,

страдаща сама.

 

Как да я спася сега,

токова нещастно

измъчена, сама,

падаща във мрака тя.

 

Лутаща се пак безволно,

търсеща дневна светлина,

потънала дълбоко в мрака,

изгубена в свойта самота.

© Джимбо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??