4.06.2010 г., 8:03 ч.

Мъртва душа 

  Поезия » Друга
607 0 0

Душата ми е пуста

като празна стая,

от никой неразбрана,

страдаща сама.

 

Как да я спася сега,

токова нещастно

измъчена, сама,

падаща във мрака тя.

 

Лутаща се пак безволно,

търсеща дневна светлина,

потънала дълбоко в мрака,

изгубена в свойта самота.

© Джимбо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??