4 июн. 2010 г., 08:03

Мъртва душа 

  Поэзия » Другая
605 0 0

Душата ми е пуста

като празна стая,

от никой неразбрана,

страдаща сама.

 

Как да я спася сега,

токова нещастно

измъчена, сама,

падаща във мрака тя.

 

Лутаща се пак безволно,

търсеща дневна светлина,

потънала дълбоко в мрака,

изгубена в свойта самота.

© Джимбо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??