Jun 4, 2010, 8:03 AM

Мъртва душа 

  Poetry » Other
606 0 0

Душата ми е пуста

като празна стая,

от никой неразбрана,

страдаща сама.

 

Как да я спася сега,

токова нещастно

измъчена, сама,

падаща във мрака тя.

 

Лутаща се пак безволно,

търсеща дневна светлина,

потънала дълбоко в мрака,

изгубена в свойта самота.

© Джимбо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??