9 mar 2007, 19:06

Мъртва светлина 

  Poesía
537 0 1
Болка... и още... и още,
тя няма да спре...
Рухвам, забил в прахта кървави нозе.
Защо душата ми не може умре?!!!

Сред толкова отминали години...
деня е мъртъв в мен...
Сърцето ми е труп онемял...
цялата болка в света видял...

Вик от тишина... хоризонта къса...
в очите черни... потънали в реки...
Давя се днес... брега е далеч...
душата тежи... към дъното дърпа...

Последна светлина мисълта гали...
Сърцето крещи, ах, как я мрази...
Не ми трябва вече светлина...
мъртва за мен от днес е тя ...
щом няма да позная Любовта!!!




© Пламен Йовчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Стихът е чудесен,с много силни думи,идващи от наистина изстрадало сърце Дано повече никога не ти се наложи да ги изричаш,нито пък пишеш!!!
Propuestas
: ??:??