19 jul 2017, 19:08

Мъртвите 

  Poesía
287 1 3

Мъртвите

 

Мъртвите си тръгват тихо от земята.

Чест – със отворени очи.

И с една усмивка тънка, непозната.

Че са тъжни, да не им личи.

 

Тръгвайки си, няма как да не тъгуват.

Трудно се прощава с този свят.

Затова, с една усмивка се сбогуват.

И поемат пътя си. Назад.

 

Мъртвите не искат даже милостиня.

Тях не им е нужно нищо, вече.

Знаят само, че ако веднъж изстине,

всеки сам си тръгва. Надалече.

© Мари Елен- Даниела Стамова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??