Свещ. Догаря бавно.
Оглеждам се във пламъка ù.
Още е горещ.
И топли...
Боли...
Ела отново. Моля се.
Прости. Не мога да забравя обичта ти.
И грижата.
Сърцето ми е там, при теб.
Прегръщам те с най-силната си обич.
Ще дойда някой ден.
Не сега, сега горя и нужна съм.
Прегръщам те, целувам ветровете
и пращам ти сълзите си по тях...
Вземи ги в шепа и пази ги,
те топлят с обичта позната.
Целувам те с най-силната си болка.
Завинаги ще си в сърцето ми.
Помни...
© Далия Todos los derechos reservados