20 sept 2022, 16:51

На баща ми 

  Poesía
721 3 15

Много бавно. Камък по камък

една пътека градиш.

В права линия.

Тежко крачиш. И някак гръмко мълчиш.

Много бавно.

Кристална болка

по косата ти навя сребро.

Защо не спреш, макар за малко

до детското ми колело.

До очите ми поспри. До мене.

И тихичко си поплачи.

Остарял си.

Много бавно,

но и камъкът се руши.

© Мариела Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??