Цяла Русия тъжна е, страда,
че отиде си - твърде млада,
няма да забравим подлостта,
която потресе нас и света.
Не трябва да се посяга на жените,
независимо от резултата от войните.
С какво тази съдба си навлече,
светът пак е жесток и безчовечен!
© Георги Todos los derechos reservados