24.08.2022 г., 22:59 ч.

На Даря Дугина 

  Поезия » Друга
498 4 2

Цяла Русия тъжна е, страда,

че отиде си - твърде млада,

няма да забравим подлостта,

която потресе нас и света.

 

Не трябва да се посяга на жените,

независимо от резултата от войните.

С какво тази съдба си навлече,

светът пак е жесток и безчовечен!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??