На другия край на света
Когато слънцето при тебе свети,
сама посрещам със тъга нощта,
броя звездите, сякаш са монети,
вълшебно нарисувани с ръка.
Протягам длан и ги докосвам,
една магия в звездното небе
и пръстите ми в златно греят,
като очи на мъничко дете.
Когато слънцето при теб заспива,
събужда ме самотния ми ден,
тогава пущам вятъра в косите си,
да ти разкаже после новини за мен.
© Джулиана Кашон Todos los derechos reservados