21.02.2008 г., 21:13 ч.

На другия край на света  

  Поезия » Друга
548 0 4

На  другия  край  на  света 

 

Когато  слънцето  при  тебе  свети,

сама  посрещам  със  тъга  нощта, 

броя  звездите,  сякаш  са  монети,

вълшебно  нарисувани  с  ръка.

 

Протягам  длан  и  ги  докосвам,

една  магия  в  звездното  небе 

и  пръстите  ми  в  златно  греят,

като  очи  на  мъничко  дете.

 

Когато  слънцето  при  теб  заспива,

събужда  ме  самотния  ми  ден,

тогава  пущам  вятъра  в  косите  си,

да  ти  разкаже после   новини  за  мен.

© Джулиана Кашон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??