29 jul 2016, 22:37

На Е.Д. 

  Poesía » De amor, Del paisaje, Otra
395 0 2

Ти водиш ме пак в тази райска градина

и бавно потъваш в море от листа.

Аз взирам се плахо и отново се чудя –

дали си Палечка ти, или ранна роса.

© Драгомир Лаброев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??