29.07.2016 г., 22:37 ч.

На Е.Д. 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Друга
392 0 2

Ти водиш ме пак в тази райска градина

и бавно потъваш в море от листа.

Аз взирам се плахо и отново се чудя –

дали си Палечка ти, или ранна роса.

© Драгомир Лаброев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??